Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

E-mail: email
Tlf: (+45) 70 22 10 61

Om HVS Sikring

HVS Sikring er en alarm virksomhed som dækker over områderne Alarm Anlæg "AIA" - Adgangskontrol Anlæg "ADK" - TV Overvågning "TVO/ITV" samt Brand Anlæg "ABA". Vi kan derfor levere totale entrepriser inden for sikrings opgaver.

Firmaet drives i dagligdagen af sikrings installatør Dennis Hansen, som har mere end 10 års erfaring inden for sikrings opgaver. Vores styrke og motto er at kundens værdier skal bedst muligt sikres, billigst muligt.

omos

Vi sætter altid kunden i første række og hjælper gerne til lige fra tanken om at få sikret sine værdier, til projektering og installation af det ønskede. Vi gør altid vores yderste for at kunden for den bedst mulige betjening.

HVS Sikring arbejder sammen med landsdækkende kontrolcentral, vagt firmaer samt skadeservice og glarmestere. Vi kan derfor levere ydelser inden for alle forsikrings selskabernes forud defineret sikringsniveauer.

Låsesmed

HVS Sikring har et tæt samarbejde med en låsesmed, og kan derfor også på dette område være behjælpelig.

Tilmeld betalingservice

Du kan nemt og hurtigt tilmelde dig vores betalingsservice, du skal blot klikke på nedenstående link:

Betalingsservice online tilmelding

Kontakt os gerne

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du gerne have hjælp til at løse en opgave så kontakt os for et uforpligtende møde.

Du kan komme til kontakt siden  her.