Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.

E-mail: email
Tlf: (+45) 70 22 10 61

Brandalarmer

Jo hurtigere en brand opdages, jo hurtigere kan den bekæmpes.

At kunne sikre sin virksomheds ansatte og værdier mod brand, er en væsentlig faktor at tage stilling til. Et automatisk brandanlæg passer til alle virksomheder fx kommuner, hoteller og store kontorer. Med et ABA er du sikret på bedste vis, og vi søger for en grundig og professionel rådgivning og installation af anlægget.

brand

Moderne og teknisk avancerede branddetektorer er i dag i stand til at analysere forløbet af en brand og kan dermed komme med en tidlig brandalarm i en kritisk situation og samtidig mindske risikoen for falske alarmer.
 
Vi er certificeret til installation af brandalarm
At etablere et korrekt og sikkert ABA-anlæg kræver særlige kompetencer. Derfor skal Dansk Brandteknisk Institut (DBI) certificere en virksomhed til at udføre godkendte ABA-anlæg, og det sikrer en høj kvalitet.

Låsesmed

HVS Sikring har et tæt samarbejde med en låsesmed, og kan derfor også på dette område være behjælpelig.

Kontakt os gerne

Er du interesseret i at høre mere, eller vil du gerne have hjælp til at løse en opgave så kontakt os for et uforpligtende møde.

Du kan komme til kontakt siden  her.